12 ani de închisoare vor procurorii pentru patronii clubului Colectiv

Wednesday, 27 November 2019, 17:12, Sursă: Realitatea.NET

Procurorii Parchetului General au cerut, miercuri, pedepse de 12 ani de închisoare pentru George Alin Anastasescu, Paul Gancea și Cristian Mincu, patronii clubului Colectiv, în care au ars, în 2015, 64 de persoane.

Adaugă părerea ta

De asemenea, tot miercuri, la Tribunalul București, procurorii au cerut 14 ani de închisoare pentru Daniela Niță, patron al firmei de artificii. Ea a fost acuzată de procurori că ar fi încercat să distrugă probe.

Luni, în prima zi de dezbateri, procurorii au cerut pedepse orientate spre maximum pentru fostul primar Cristian Popescu Piedone şi pentru alte foste angajate ale Primăriei Sectorul 4, pentru abuz în serviciu şi complicitate la abuz în serviciu. Pedeapsa maximă e de 15 ani. 

Totodată, în timpul primei zile de dezbateri, victimele şi părinţii tinerilor morţi în incendiul din Colectiv au cerut, prin avocaţi, daune morale uriaşe de la fostul primar Cristian Popescu Piedone şi de la foştii angajaţi ai Primăriei. Sumele cerute de fiecare parte civilă variază între 300.000 şi 40 de milioane de euro. 

Comentarii Existente
2019-11-27 18:56:36
Dar bujetarii de la isu si alte structuri ???

Care veneau ca lingaii dupa spagi si ascundeau legislatia pentru a parea inteligenti si cunoscatori despre cum se produce apa calda !? Cind legislatia ca fi simpla si disponibila online explicata pr inteles fiecaruia ...

Alte articole din: Ultimele Stiri