Şi-a ucis soţia după ce i-a aflat secretul murdar: vedetă în filme pentru adulţi. Şi mai făcea ceva!

 
Şi-a ucis soţia după ce i-a aflat secretul murdar: vedetă în filme pentru adulţi. Şi mai făcea ceva!
Şi-a ucis soţia după ce i-a aflat secretul murdar: vedetă în filme pentru adulţi. Şi mai făcea ceva!
Şi-a ucis soţia după ce i-a aflat secretul murdar: vedetă în filme pentru adulţi. Şi mai făcea ceva! Şi-a ucis soţia după ce i-a aflat secretul murdar: vedetă în filme pentru adulţi. Şi mai făcea ceva! Şi-a ucis soţia după ce i-a aflat secretul murdar: vedetă în filme pentru adulţi. Şi mai făcea ceva!

Acest bărbat a suferit un şoc după ce a aflat că soţia lui ascundea un secret murdar: era actrita în filme pentru adulţi. Şi asta nu era totul! Imaginile din GALERIA FOTO sunt cât se poate de grăitoare!William "Jeff" West, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Alabama, a fost arestat după ce şi-ar fi ucis soţia, Kat West, o femeie în vârstă de 42 de ani. Cei doi aveau o fetiţă. Oribila crimă s-a petrecut pe 13 ianuarie.

"Ştim totul! Cunoaştem în cele mai mici detalii crima, ştim ce s-a petrecut în seara aceea. Mai mult, avem şi dovezi!", a declarat poliţistul Sean Lemley, pentru presa locală.


Potrivit datelor anchetei, Kat ducea o viaţă dublă. Pentru familie şi cunoscuţi, era o mamă casnică. Pentru ceilalţi, însă, era model pe site-urile pentru adulţi, unde făcea furori sub numele de Kitty Kat West. Aceasta vindea fotografii nud pe bani grei. Şi nu erau puţini cei care erau dispuşi să plătească mici averi pentru a-i vedea trupul dezgolit.

Soţul său, Jeff, este fost militar de profesie. Acesta lucra ca agent de pază la o unitate de învăţământ din apropiere.

Deşi a fost acuzat de crimă, bărbatul susţine că nu este vinovat. Mai mult, acesta a declarat, în faţa poliţiştilor, că soţia sa a murit din cauza băuturii. Femeia a fost găsită fără suflare de un vecin, pe trotuarul din faţa casei. Potrivit datelor din anchetă, femeia era îmbrăcată sumar, iar telefonul său mobil era lângă ea, pe caldarâm. Tot acolo s-ar fi aflat şi o sticlă de alcool.

Potrivit poliţiştilor, cei doi fuseseră văzuţi împreună, în faţa unui magazin de băuturi alcoolice, râzând, cu aproximativ 8 ore înainte ca trupul fără suflare să fie descoperit. Martorii au declarat că bărbatul şi-a lovit soţia. Momentan, nu se ştie ce anume a declanşat conflictul dintre cei doi, care s-a încheiat cu uciderea femeii. Cel mai probabil, spun anchetatorii, William a aflat că soţia sa era vedetă pe site-urile XXX.

Imaginile din GALERIA FOTO sunt cât se poate de grăitoare!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Camila Rodela
15 Oct 04:29
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?