Scenariul lui Ioan Mircea Pașcu: ”Dacă propunerea de comisar european a fost făcută să fie respinsă”

 

Ioan Mircea Pașcu are o ipoteză surprinzătoare privind numirea Rovanei Plumb pentru funcția de comisar european.

În scenariul său, Rovana Plumb ar putea fi propusă doar pentru a fi respinsă, urmând ca la final să vină ”persoana care vânează cu adevărat această funcție”.

”Și dacă propunerea României pentru comisar european a fost făcută tocmai sa fie respinsă, prelungind astfel alcătuirea noii Comisii și permițând persoanei care vânează cu adevărat aceasta funcție s-o ... prindă?”, a scris Ioan Mircea Pașcu pe Facebook.

Deși Rovana Plumb este numele care apare in dreptul României pe lista provizorie a viitoarei Comisii Europene, anunțată de președintele Ursula von der Leyen, sunt semnale că Rovana Plumb nu va trece de audierile din Comisia pentru Trasport și Turism din Parlamentul European, iar premierul Viorica Dăncilă va fi nevoită să trimită o altă propunere din partea României.

După ce PPE și Renew au anunțat oficial că nu spijină candidatura Rovanei Plumb, alte două grupuri au discuții potrivit cătora o vor respinge pe aceasta din cauza declarațiilor sale cu tentă anti-europeană și a problemelor din Justiție.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?