S-a căsătorit cu milionar fără dinți și cu 25 de ani mai în vârstă. A avut însă o SURPRIZĂ

Un fermier francez bogat, devenit faimos după ce s-a însurat cu o frumoasă expertă imobiliară din Paris, a eliminat-o pe aceasta din testament cu puțin timp înainte să moară. Marcel Amphoux avea pe atunci 68 de ani și trăia într-o colibă din aproperea graniței cu Italia, care nu era dotată cu apă curentă sau electricitate.

Sandrine Devillard, cu 25 de ani mai tânără, a susținut că s-a măritat din dragoste, însă toată lumea s-a îndoit de sentimentele ei, în condițiile în care Marcel Amphoux deținea pământuri în valoare de sute de mii de euro.

Marcel Amphoux a murit într-un accident de mașină, iar Sandrine Devillard a avut o supriză de proporții, după ce a aflat că a fost eliminată din testamentul bărbatului.

Sandrine Devillard și Marcel Amphoux s-au cunoscut după ce femeia l-a abordat încercând să-i cumpere terenurile. El a refuzat, însă cei doi au început o relație amoroasă, care a culminat prin căsătorie.

Pentru a-i convinge pe cei din jur că sentimentele sale erau reale, Sandrine Devillard a lansat chiar o melodie în care și-a cântat dragostea pentru soțul ei.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?