ROMÂNII AU TALENT. Croitoreasa cu voce de aur a primit Golden Buzz de la Mihai Petre

 

ROMÂNII AU TALENT. Vocea care i-a uimit pe jurați a fost cu adevărat surprinzătoare, având în vedere că cei patru nu se așteptau nicio secunde la un moment de excepție din partea concurentei.

ROMÂNII AU TALENT. În momentul în care s-a urcat pe scenă, timidă, emoționată și neîncrezătoare, jurații i-au pus deja eticheta Ana Mariei Pantaze, de meserie croitoreasă. Aceștia puteau să bage mâna în foc că momentul va fi un adevărat fiasco, până când concurenta a început să cânte. 

ROMÂNII AU TALENT. Ana Maria Pantaze, croitoreasa cu voce de aur de la „Românii au talent”, a reușit sa smulgă primul Golden Buzz al sezonului 9, care se anunță a fi unul cu adevărat incendiar. 

ROMÂNII AU TALENT. „Nu mă așteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă așteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieșit bine, am avut oameni care m-au susținut și care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine. Nu mă așteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoțiile au fost mari și sunt și acum”, a declarat Ana Maria vădit emoționată, după ce a aflat că va merge direct în semifinală. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?