Rihana și-a dat în judecată tatăl. Motivul este incredibil!

 

Rihanna şi-a dat în judecată tatăl pe care îl acuză că profită de pe urma numelui lor de familie, Fenty, transformat de cântăreaţă într-un brand de cosmetice, şi că ar fi susţinut, în mod eronat, asocierea dintre vedetă şi o firmă înfiinţată de acesta în 2017, relatează Reuters luni.Interpreta hitului ''Diamonds'', pe numele său adevărat Robyn Rihanna Fenty, a deschis marţi un proces la tribunalul federal din Los Angeles în care îl acuză pe Ronald Fenty şi pe doi parteneri de afaceri ai acestuia de fraudă şi publicitate înşelătoare săvârşite prin intermediul companiei de recrutare talente şi producţie Fenty Entertainment.

Vedeta născută în Barbados, care foloseşte brandul Fenty pentru a comercializa cosmetice, lenjerie şi încălţăminte sport, a solicitat tribunalului să emită o hotărâre prin care să-i interzică tatălui său să utilizeze marca Fenty precum şi plata unei sume nespecificate cu titlul de daune.


În cererea înaintată tribunalului se spune că, deşi Rihanna nu are ''absolut nicio legătură'' cu Fenty Entertainment, compania îi foloseşte ilegal numele şi îşi face publicitate falsă prin asociere cu ea.

La un moment dat, Fenty Entertainment a acceptat, în 2017, oferta unui alte companii ca Rihanna să susţină 15 spectacole în America Latină pentru suma de 15 milioane de dolari, se mai precizează în cererea de chemare în judecată. În altă ocazie, Fenty Entertainment a susţinut în mod fals că vedeta participă la un proiect cu hoteluri, se mai spune în document.

În ciuda faptului că li s-a spus de nenumărate ori că nu au autoritatea de a folosi numele cântăreţei, brandul Fenty sau să comunice în numele Rihannei, Ronald Fenty şi partenerii săi au continuat să promoveze această falsă asociere.

Reprezentanţii Fenty Entertainment nu au fost disponibili marţi pentru comentarii, precizează Reuters.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?