Prognoza meteo pe SEPTEMBRIE. Vremea extremelor: când arşiţă, când furtuni violente

 
Prognoza meteo pe septembrie. Vremea extremelor: când arşiţă, când furtuni violente
Prognoza meteo pe septembrie. Vremea extremelor: când arşiţă, când furtuni violente

Valul de caniculă continuă şi în următoarele zile. Temperaturile ridicate şi disconfortul termic ne vor da bătăi de cap. Precipitaţiile şi furtunile vor apărea doar pe spaţii restrânse.

Conform meteorologilor, vara va continua şi în septembrie, dar sunt anunţate ploi aproape în fiecare zi.

Prognoză spetembrie: 27 august – 3 septembrie 2018


Valorile termice medii vor mai coborâte decât norma climatologică, îndeosebi în sud şi vest, mai ales în prima parte a intervalului. Cantităţile de precipitaţii pot fi excedentare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice, nordice, centrale şi local în cele sudice. În partea de sud-est a teritoriului, acestea se pot situa în limite normale.

Prognoză spetembrie: 3 – 10 septembrie 2018

Temperatura aerului se va încadra în general în limite normale, posibil uşor mai coborâte decât mediile perioadei local în sud, sud-est şi în zona montană. În cea mai mare parte a ţării regimul pluviometric se va încadra în general în limitele normale ale perioadei.

Prognoză spetembrie: 10 – 17 septembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât normalul climatologic al săptămânii, posibil cu abateri mai mari în nord-vest. Excepţie vor face regiunile sudice, unde local valorile termice vor fi apropiate de mediile perioadei. Precipitaţiile pot fi uşor excedentare, local în zonele montane şi pe arii restrânse în vestul şi sud-vestul ţării, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?