21.00: Ion Iliescu, momentul adevărului la Jocuri de Putere

 
Ion Iliescu
Ion Iliescu

Paul Cozighian, jurnalist Le Figaro, a anunțat că va difuza la Realitatea TV declarațiile lui Ion Iliescu.Jurnalistul spune că marți seară, de la ora 21:00, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, va difuza la Realitatea TV declarațiile lui Ion Iliescu.

”Voi aduce proba declarațiilor de domnului Iliescu. Iliescu chiar ne-a primit cu multă amabilitate și am stat de vorba o oră și cincizeci de minute. Vorbea o franceză aproape impecabilă. E posibil să nu-și mai amintească tot e a declarat”, a afirmat jurnalistul în direct la Realitatea TV.

Jurnalistul a mai spus că deține interviul integral inregistrat.

Fostul președinte Ion Iliescu a negat, pe blogul personal, declarațiile care le-ar fi făcut pentru cotidianul francez Le Figaro, precizând că a citit "cu uimire amestecată cu dezgust un soi de compilație despre PSD și despre situația politică din România".

Ion Iliescu:"Le Figaro - Fake news! NU am făcut acele declarații"! Jurnaliștii îl contrazic!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Aveti mila de ion
18 Dec 11:03
Lui iliescu îi e teama de dragnea.Nu trebuie sa se stie ca a zis ceva de rau despre el.Salvati-l pe bietul batran sa nu isi ia vreo valiza de teleorman in cap.
Răspunde
0 0
Iliescu nu a criticat niciodata tara si partidul,miseilor,s-a gasit acum cei de la Figaro sa minta !
18 Dec 06:56
Dl Iliescu este un politician vechi,cu convingeri profunde ,cu o tinută neoscilant[,si desigur,niciodata adversar al țării sau al PSD.Si-atunci,bolovanilor,cum credeti ca ar publica in exterior,la un ziar de dreapta,partidul sau tara ?Confundati actorii,domnilor,ca nici pe Trump nu l-am auzit sa critice America.Asta e boala de la noi,si nu se ia.Asa ca mai usor cu minciuna,feții mei .Nu asa domnule Rares Bogdan ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?