ANM, prognoză meteo sumbră. Cum va fi vremea până pe 22 IULIE. Avertisment extrem de la meteorologi

 
ANM, prognoză meteo sumbră. Cum va fi vremea până pe 22 IULIE. Avertisment extrem de la meteorologi
ANM, prognoză meteo sumbră. Cum va fi vremea până pe 22 IULIE. Avertisment extrem de la meteorologi

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo valabilă până pe 22 iulie 2019. Află, din materialul următor, cum va fi vremea în fiecare regiune a țării.

Săptămâna 24.06.2019 – 01.07.2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în regiunile centrale, vestice și în extremitatea de sud-est a teritoriului, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.


Regimul pluviometric va fi excedentar în extremitatea sudică a țării, iar în rest cantitățile de precipitații vor în general deficitare, mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

Săptămâna 01.07.2019 – 08.07.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor deficitare în regiunile montane.

Săptămâna 08.07.2019 – 15.07.2019

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi ușor deficitare, local, în zonele montane, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 15.07.2019 – 22.07.2019

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar, local, în regiunile centrale și nord-estice, iar în restul țării cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?