Maria Grapini: Dacă nu susținem familia tradiţională, "nu pot apărea copiii"

 
Grapini loveste din nou
Grapini loveste din nou

Europarlamentarul Maria Grapini a declarat, sâmbătă, că România "nu stă bine" din punct de vedere demografic, iar dacă familia tradiţională nu va fi susţinută, "nu pot apărea copiii".Prezentă la Cluj, Grapini a susţinut că familia tradiţională înseamnă căsătoria dintre o femeie şi un bărbat.

"Noi, PPU, avem în doctrină familia tradiţională, conservarea valorilor, tradiţiilor. Eu voi vota 'da' la referendum. Îmi pare rău că nu este foarte explicită întrebarea, era bine să fie o formulare mult mai precisă. Vreau să explic şi de ce are legătură susţinerea familiei tradiţionale cu securitatea statului: din punct de vedere demografic, România nu stă bine şi dacă noi nu vom susţine familia tradiţională, căsătoria dintre o femeie şi un bărbat, nu pot apărea copiii", a spus Grapini.

Europarlamentarul a precizat că poziţia sa nu trebuie interpretată drept o discriminare faţă de alte persoane.

"Nu mă opun parteneriatelor, dar vreau această definiţie ca să facem distincţie dintre parteneriate. (...) Nu discriminez pe nimeni, pot să fie doi parteneri, două partenere, parteneri care nu se căsătoresc - să le numim parteneriate - însă familia tradiţională să fie rezultatul căsătoriei dintre o femeie şi un bărbat", a explicat Grapini.

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 şi 7 octombrie, între orele 7,00 şi 21,00. Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor şi la care aceştia trebuie să răspundă cu 'da' sau 'nu' va fi: "Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Nae
23 Sep 16:39
Cu sau fara ''familie'' 30 de milioane de copii au fost av ortati, datorita coorvasariei si degenerarii morale promovate sau acceptate si intelese de politicieni si popime. Ce ''familie'' se doreste cind tinerii sint indemnati spre ''relatii'' de la virste cit mai fragede, cind ''succesul'' in viata depinde de sponsor si de bataia pe cariera, cind exemplele nationale sint degenerate, cind 50% din familii divorteaza pentru ca sint create strict pe obsesie sexuala si clisee imprumutate din filme si anturaj, cind fetele sint trimise la produs in strainatate iar baietzashii sint afemeiati si iresponsabili, cind ... despre ce familie vorbim ? despre ce copii ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?