Majordomul Prinţesei Diana dezvăluie ULTIMELE CUVINTE pe care i le-a spus aceasta înainte de a muri

 
Majordomul Prinţesei Diana dezvăluie ULTIMELE CUVINTE pe care i le-a spus aceasta înainte de a muri
Majordomul Prinţesei Diana dezvăluie ULTIMELE CUVINTE pe care i le-a spus aceasta înainte de a muri
Majordomul Prinţesei Diana dezvăluie ULTIMELE CUVINTE pe care i le-a spus aceasta înainte de a muri Majordomul Prinţesei Diana dezvăluie ULTIMELE CUVINTE pe care i le-a spus aceasta înainte de a muri Majordomul Prinţesei Diana dezvăluie ULTIMELE CUVINTE pe care i le-a spus aceasta înainte de a muri

Pe 31 august se împlinesc 21 de ani de la moartea Prinţesei Diana.Majordomul Prinţesei Diana, de la Curtea Regală, Paul Burrell, a făcut publică ultima conversaţie pe care a purtat-o cu cea care a fost numică "Prinţesa Inimilor". Se întâmpla cu puţin timp înainte de groaznicul accident petrecut la Paris, 31 august 1997, în care aceasta şi-a pierdut viaţa.

Chiar înainte de a pleca la Paris, îşi aminteşte Paul Burrell, Prinţesa Diana părea supărată... Era extrem de îngândurată, cuprinsă parcă de "disperare şi singurătate".

Înainte de a se urca în maşină, aceasta l-a întrebat: "Vei fi acolo când mă voi întoarce, nu?". O spusese pe un ton abătut, care l-a îngrijorat.

31 august - Astăzi se împlinesc 21 de ani de la moartea Prinţesei Diana

În 31 august 1997, Prinţesa Diana a murit într-un accident de mașină în tunelul stradal Pont de l'Alma, din Paris, împreună cu Dodi Al-Fayed și cu șeful securității de la Hotelul Ritz, din Paris, Henri Paul, care avusese misiunea de a conduce mașina Mercedes-Benz închiriată, prin Paris, pentru a se feri de paparazzi. Mașina lor s-a ciocnit de al treisprezecelea stâlp al tunelului. Niciunul dintre ocupanți nu avea centura de siguranță.

Gestul EMOŢIONANT făcut de Prinţul Harry pentru Prinţul William, după moartea prinţesei Diana

În timp ce se deplasau prin oraș, erau urmăriți îndeaproape de paparazzi pe motociclete. La Place de la Concorde, Henri Paul a apăsat pedala de accelerație pentru a scăpa de presă. Când au ajuns la un tunel ce trecea pe sub Pont de l'Alma, șoferul conducea la o viteza estimată la 200 km/h, într-o zonă cu viteza restricționată la 50 km/h. Paul a pierdut controlul mașinii în momentul în care au intrat în tunel, iar Mercedesul a ricoșat într-un zid și s-a zdrobit de pilonii care susțineau partea superioară a tunelului.

Prinţesa Diana, încă în viață, însă cu răni grave la nivelul pieptului, a fost dusă de urgenţă la spitalul Hôpital de la Salpêtrière, unde a intrat în stop cardiac la câteva minute după ce a fost adusă. Chirurgii nu au reușit să o resusciteze, iar la ora 3 dimineața i-a fost stabilit decesul.

Prinţesa Diana avea 36 de ani.

Gluma cu care Prinţul Charles i-a frânt inima Prinţesei DianaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Camila Rodela
01 Sep 01:48
Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat și nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui și nu a fost unde să fie găsit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea ma sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. L-am contactat prin e-mail, mi-a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: ogagakunta@gmail.com sau
WhatsApp +2348069032895
Răspunde
0 0
Dr Albert
31 Aug 16:11
Bine ați venit la Universității Bristol NHS Foundation Trust dacă sunteți
interesat de vânzarea rinichiului pentru a vă depăși toate
Probleme financiare pe care nu le oferim gratuit, obligație
asistența acordată pacienților internaționali pentru a căuta un tratament
medic de clasă mondială. Doriți să cumpărați un rinichi sau doriți
vinde rinichiul? Găsiți o oportunitate de a vă vinde rinichiul
bani mari din cauza descompunerii financiare și nu știu
ce să faceți, contactați-ne astăzi și noi vă vom face
oferim o sumă bună de bani pentru rinichi noi
Suntem specializati in tratamentul medical de prima clasa
chirurgie cardiacă, chirurgie de fuziune a coloanei vertebrale, manșetă de mastectomie
Chirurgie și alte intervenții chirurgicale mari. Ajutați-vă mașina și în contact cu
acum prin intermediul telefonului mobil: WhatsApp + 2349024008683.or
care ne-a ajutat. Email: albertwilson260@gmail.com
Așteptăm răspunsul dvs. urgent
Răspunde
0 0
iesean
31 Aug 21:17
7 Bristol la un nr de tel din Nigeria
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?