Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gestul EMOŢIONANT făcut de Prinţul Harry pentru Prinţul William, după moartea prinţesei Diana

Thursday, 31 August 2017, 13:07 Sursă: REALITATEA.NET

Puțini sunt cei care știu că Harry a făcut un sacrificiu minunat pentru fratele său mai mare, când William a cerut-o pe Kate Middleton în căsătorie în 2010, scrie libertatea.ro

După moartea mamei lor, Diana, în 1997, băieții au fost duși să își aleagă câte un obiect dintre cele pe care le avea prințesa în Palatul Kensington. „William a ales ceasul Cartier al mamei sale, iar Harry și-a ales inelul de logodna cu safir și diamant”, a declarat o sursă apropiată celor doi. Harry avea doar 12 atunci când a ales să păstreze inelul de logodna al mamei.

Cu toate acestea, pentru că William a fost primul care s-a logodit, mezinul familiei a renunțat la inel pentru ca fratele său să i-l poată oferi lui Kate Middleton. „Au avut o înțelegere ca cel care se logodea primul să ia inelul Dianei”, a adăugat sursa.

Dar ce se întâmplă dacă Harry alege acum să o ceară de soție pe Meghan Markle? Există zvonuri că va alege una dintre diademele Dianei, va lua o bijuterie sau două din ea și o va transforma în inel de logodnă. Singura problemă este că, în general, diademele sunt proprietatea Casei Regale și nu au făcut parte din bijuteriile personale ale Dianei.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL