La ce mai poate fi folosită verigheta când e scoasă de pe deget

 

Încă din Evul Mediu, verigheta a fost considerată un inel cu puteri magice. Aceasta te poate ajuta să îţi salvezi căsnicia, dar şi să te apere de boli.

Se spune că pierderea sau ruperea verighetei nu este o simplă pagubă, ci un avertisment de rău augur, un semn că mariajul se poate destramă sau că soţul ar putea muri în viitorul apropiat.

Potrivit tradiţiei, după ce preotul a sfinţit verigheta şi ţi-a pus-o pe deget, nu trebuie să o mai dai jos niciodată, pentru că ea îţi protejează dragostea şi căsnicia. Totuşi, dacă ai probleme în căsnicie se spune că este bine să te foloseşti de verighetă pentru a face ritualuri de dragoste şi sănătate.


În momentele de cumpăna din căsnicie, aruncă verigheta într-o ulcică nouă de lut plină cu apă şi urmăreşte cu atenţie cât de mult se tulbură apă. Dacă suprafaţă apei se încreţeşte uşor, dar reuşeşti să vezi clar verigheta pe fundul oalei, înseamnă că relaţia voastră are un viitor şi veţi depăşi neînţelegerile din prezent, scrie ele.ro.


Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?