Ioan Rus: "Dacă Năstase ajungea preşedintele României, eram..."

Politicianul Ioan Rus a vorbit la Realitatea TV despre guvernarea Năstase.Politicianul Ioan Rus este de părere că dacă Adrian Năstase ajungea preşedintele României eram cu 10 ani înainte decât acum.  

"În Guvernarea Adrian Năstase, România a obţinut cele mai mari succese pentru că atunci am reuşit să obţinem libera circulaţie a românilor în spaţiul european, am reuşit să intrăm în UE şi în NATO. Chiar dacă ele s-au sfârşit în anul următor, dar lucrurile au fost negociate. Toate au fost făcute cu Adrian Năstase", a declarat Ioan Rus la REALITATEA TV. 

"Dacă Năstase în 2004 ajungea preşedintele României eram cu 10 ani înainte decât acum, scurt şi cuprinzător. Ţara avea 10 ani în plus, avea simţ istoric. Adrian Năstase nu ar fi stat acaparat de nicio clică. Ştiu ce discuţii făceam în Guvern", a declarat Ioan Rus. 

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Podaru
24 Oct 16:46
Baliverne psd-iste,
De la personaje triste...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?