Învățătoarea condamnată că a jignit elevii de la Liceul de Muzică din Cluj revine la catedră

 
Când intră elevii în vacanţa de Paşte
Când intră elevii în vacanţa de Paşte

Învăţătoarea de la Liceul de Muzică din Cluj, condamnată în instanță după ce şi-a jignit elevii, se întoarce, astăzi, la catedră. În motivarea deciziei, judecătorii nu au specificat că nu mai poate preda.Învăţătoarea a fost condamnată, la finalul lunii octombrie, de Judecătoria Cluj-Napoca, la cinci luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei timp de doi ani. Deşi a fost suspendată în urmă cu mai bine de o lună de conducerea şcolii, ea se poate reîntoarce acum la catedră.

Reprezentanţii inspectoratului şcolar spun că nu mai au pârghii legale pentru a o ţine departe de copii, iar directorului liceului i-a anunţat deja de ieri pe elevi că, de astăzi, dascălul va reveni la catedră.

Între timp, învăţătoarea a deschis un proces civil la Tribunalul Cluj prin care contestă decizia de suspendare a contractului de muncă.

Învăţătoarea a fost înregistrată în timp ce îi jignea şi îi ameninţa pe elevi: „Mă, tu eşti normal, mă băiatule?! Nu poţi să fii la ritmul colegilor tăi! Du-te naibii în pregătitoare! Du-te în grădiniţă!”. „Vino dracului la catedră să te păzesc ca pe un copil mic. Vino! Soarele cui l-o făcut de copil! Jumătate de creier!”.

Sursa: Digi24Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?