Este oficial! Ecaterina Andronescu, ministru al Educației pentru a patra oară

 
Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Este oficial. Ecaterina Andronescu este ministru al Educației pentru a patra oară. Klaus Iohannis a semnat decretul de numire în funcție  la 3 zile după ce declarase că „o să dureze un pic mai mult sau s-ar putea chiar un pic mult mai mult” până va da răspuns propunerii PSD ca Ecaterina Andronescu să ocupe fotoliul de ministru la Educație.Klaus Iohannis avea posibilitatea legală de a respinge propunerea Ecaterinei Andronescu și el însuși a declarat, acum 3 zile, că ar putea fi nevoie de numirea unui nou interimar la Educație până să dea un răspuns la propunerea pe care i-a înaintat-o PSD pentru funcția de ministru al Educației.

“Dacă bine am reținut, doamna Andronescu va fi propusă pentru învățământ. Ei, vă spun, aici o să dureze un pic mai mult sau s-ar putea chiar un pic mult mai mult. Am fost recent la un eveniment foarte frumos la Politehnica: se împlineau 200 de ani de învățământ tehnic în românesc, eveniment la care am participat cu plăcere. Neîntrebată, mi-a spus totuși dna Andronescu că ea în niciun caz nu va merge la Minister, că lucrurile nu merg bine. Aflu acum, cu surprindere, că este propusă. Va dura un pic până mă lămuresc dacă este dorința domniei sale să meargă sau numai dorința partidului sau dacă se face numai așa, o remaniere cu bucata”, a spus Iohannis, pe 13 noiembrie.

Klaus Iohannis a adăugat pe 13 noiembrie că ar putea fi nevoie de numirea unui nou interimar la Educație, până la un răspuns, având în vedere că vineri expiră interimatul deținut de Rovana Plumb pe acest portofoliu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Statul Paralel
16 Nov 16:17
Doamne ocroteste-i pe copii romani ! Matracuca asta a umplut buzunarele privatilor care o sponsorizeaza si a distrus invatamintul cu idioteniile ei ...
Răspunde
0 0
Lucian
16 Nov 15:33
Sistemul de invatamant romanesc este in colaps si datorita acestei persoane,ce cauta din nou in fruntea ministerului? Acum inteleg ....prostii sunt mai usor de manipulat.
Răspunde
0 0
Jan
16 Nov 15:03
Madam Andronescu, Abramburica - pentru cunoscatori, este cancerul Invatamantului romanesc si ca si acesta, cand te bucuri ca ai scapat de el, revine parsiv sa-si desavarseasca menirea.
Răspunde
0 0
Calin
16 Nov 15:02
Curva.
Răspunde
0 0
CUCIUREANU MAURA
16 Nov 14:17
Nu pot sa cred ca nu se mai gaseste alta persoana pentru acest post.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?