Cioloş a schimbat partidul, intră în scenă PLUS, iese Mişcarea Pentru România

 
Cioloş a schimbat partidul, intră în scenă PLUS, iese Mişcarea Pentru România
Cioloş a schimbat partidul, intră în scenă PLUS, iese Mişcarea Pentru România

Mișcarea România Împreună, primul vehicul politic al lui Dacian Cioloș, este de sâmbătă istorie. Nemulțumit de ritmul în care se forma vechiul partid, fostul premier a anunțat regruparea sub titulatura PLUS. Lansarea a avut loc la Cluj Napoca. De pe scena de la Cluj, Dacian Cioloș a explicat apariția noului partid: au trecut 8 luni de când a depus actele de înfiinţare a Mişcării Pentru România şi lucrurile au trenat. "Am concluzionat că riscăm să ajungem în martie, aprilie, mai şi să nu fim în măsură să candidăm la următoarele alegeri (europarlamentare - N.R.) care vor avea loc la sfârşitul lunii mai" a explicat Cioloş.

Niște ,,oameni anonimi”, cum i-a numit Dacian Cioloș, au hotărât să depună actele pentru noul partid - PLUS (Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii). 


Mişcarea România Împreună ar urma să fie retrasă de la înregistrarea ca partid politic, iar zilele următoare, fondatorii ei se vor înscrie în noua formațiune. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
vlad
15 Dec 22:44
ciolos poate sa se schimbe inclusiv el ca tot nici o ceapa degerata nu mai face. este dat afara si de pietarese dar sa mai fie si votat. omuletul asta afara de faptjl ca este exponentul unor grupuri de interes de la Bruxelles platit de ei, nu a creat PLUS VALOARE never. o unealta pentru prostit romanii folosita de oameni cu bani multi. maimutoi.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?