Cele mai rele soții în funcție de zodie

 
Ce preţuieşti cel mai mult în viaţă, în funcţie de zodia în care te-ai născut
Ce preţuieşti cel mai mult în viaţă, în funcţie de zodia în care te-ai născut

Pentru unele femei, căsătoria este o grea povară, iar toate frustrările şi toate nemulţumirile pe care le au se vor răsfrânge asupra partenerilor, cărora le vor transforma viaţa într-un chin. Aceste neveste de coşmar sunt născute în special în următoarele 3 zodii:Capricorn

Nativei Capricorn cel mai bine îi este singură. Dacă totuşi face pasul spre căsnicie cel mai rău îi va fi soţului ei, căci va trebuie să îi suporte toanele şi să se supună ordinelor ei. Are nevoie de un soţ ascultător, de preferinţă cu un nivel intelectual inferior, astfel încât nevasta Capricorn să îşi demonstreze superioritatea. E scandalagioaică, vrea să aibă mereul ultimul cuvânt, iar certurile cu ea sunt presărate cu numeroase jigniri numeroase.

Taur

Femeia din zodia Taur este incredibil de geloasă, ceea ce o transformă într-o parteneră de coşmar. Soţul său trebuie să aibă mult prea multă răbdare pentru a rămâne alături de ea, pentru că nativa nu îşi va putea controla posesivitatea. Îi va anihila personalitatea, pentru că ea vrea să fie cea care conduce în relaţie, cea care ia deciziile. Dacă soţul îndrăzneşte să se impună, femeia Taur ia foc. Orice greşeală este taxată scump.

Scorpion

Pretenţioasă fără seamăn, nativa Scorpion este foarte atentă atunci când îşi alegi soţul. Dacă însă cel în care a investit atâta încredere nu se ridică la standardele sale şi nu îşi dă interesul să îi menţină vie pasiunea, se transformi într-o adevărată scorpie. Nu tolerează un bărbat care nu o respectă şi atunci întoarce roată. Îl umileşte în public, îl provoacă atunci când ştie că îl are la mâna, tocmai pentru a putea dispune de el după bunul plac, scrie ele.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?