Cazul Caracal. Avocatul familiei Melencu, noi detalii halucinante din anchetă!

 

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a spus că a fost un adevărat scandal cu procurorii, care au refuzat să consemneze ceea ce declara Dincă. Mai mult, criminalul a fost deranjat că avocații îi pun întrebări.

După 12 ore de interogatoriu, monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că le-a răpit, sechestrat, violat, ucis și incinerat pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a fost scos din sediul DIICOT. La audieri au avut voie să participe și avocații părților, care i-au pus întrebări criminalului.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a spus că a fost un adevărat scandal cu procurorii, care au refuzat să consemneze ceea ce declara Dincă. Mai mult, criminalul a fost deranjat că avocații îi pun întrebări. Pop a precizat că declarațiile lui Dincă de azi, referitoare la Luiza Melencu, nu sunt cele prezentate de presă, lăsând să se înțeleagă că fata nu ar fi putut fi ucisă și arsă în aceeași zi.

”Era foarte revoltat că avocații îi pun întrebări. Era revoltat pe mine pentru ce declar în presă. Nu știu de unde știe. Am refuzat să semnez documentele, pentru că concordă cu adevărul, cu cele spuse anterior de el. În general a mințit. Ceea ce a spus nu s-a consemnat cum s-a spus. Am rugat procurorul să corecteze, dar nu a vrut. Tot ce era, era în defavoarea Luizei.

Procurorul a refuzat să consemneze ce a declarat Dincă, a consemnat fraze care o puneau într-o poziție defavorabilă pe Luiza. M-au certat că de ce vorbesc despre ei. Eu am pus întrebări, Dincă a răspuns în sensul celor afirmate de mine, iar procurorul s-a supărat și a refuzat să consemneze. Datele arată că este imposibilă povestea din presă. Din declarația pe care a dat-o acum Dincă, situația nu este cea anunțată inițial.

DIICOT m-a amenințat, mi se pare că l-a amenințat și pe procurorul general, că de ce mi-a dat răspuns. De câte 20-30 de ori puneau aceeași întrebare. Dincă a văzut că procurorul este supărat și a refuzat să mai răspundă la orice întrebare. Nu a fost cooperant. Când procurorii erau nemulțumiți, se agita și încerca să spună cum vor procurorii. Procurorul a consemnat lucruri neadevărate, pe care Dincă nu le-a spus, îl ajutau pe Dincă și o jigneau pe Luiza. De aceea nici nu am semnat declarația.”, a declarat Tonel Pop.

Sursa: romaniatvnet.roAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Nelu
05 Sep 23:06
Sînt uluit de ce citesc aici și văd la România TV. Pocitura dincă are avocat chiar procurorul sau procurorii DIICOT. Indubitabil avem două pocituri sau mai multe : pocitura dincă și ceva procurorași. Oare, procuroreii ăștia n-or fi chiar ei baștanii rețelelor de trafic de copii? Adică șefii haitei sînt puși că cerceteze lupii care sau dat la ieduțe. Sigur procurorelu sau procuroreii ăștia trebuie priponiți și anchetați.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?