Care este puterea magică cu care te-ai născut, în funcţie de zodie

 
Care este puterea magică cu care te-ai născut, în funcţie de zodie
Care este puterea magică cu care te-ai născut, în funcţie de zodie

Zodia poate spune multe despre noi, chiar şi puterea magică cu care ne-am născut!

Berbec

Berbecul este curajos şi puternic.


Cei născuţi sub acest semn au capacitatea de a activa şi de a reîncărca amulete puternice şi talismane deoarece deţin forţa primăverii. Cheia pentru a atinge magia lor este entuziasmul. Ei au abilităţi native de vindecare şi puterea de a transfera energia vitală.

Taur

Taurul este fermecător şi încântător.

Cei născuţi sub acest semn au un talent nativ de a-şi îndeplini visurile pentru avere şi noroc prin vrăji. Cheia pentru a-şi activa puterile sunt sexualitatea şi satisfacţia.

Gemeni

Această zodie este asociată cu aerul, elementul care ne conectează pe toţi.

Acesta este motivul pentru care Gemenii fac miracole când fac vrăji care afectează problemele intelectuale şi comunicarea. Pot influenţa cu uşurinţă mişcările şi călătoriile. De asemenea, pot avea abilităţi telepatice excelente. Cheia pentru a-şi activa puterile magice este interesul. Ei trebuie să fie cu adevărat interesaţi de ceva, deoarece au tendinţa de a-şi pierde concentrarea.

Citește continuarea aici.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?