Florin Călinescu, anunţ TERIBIL pentru Diaspora care protestează. Ce le pregăteşte PSD-ul

 

Florin Călinescu a susţinut o sesiune LIVE cu prietenii de pe Facebook, în care a vorbit despre unicul plan naţional PSD-ului, exprimându-şi, totodată, dezamăgirea faţă de românii care n-au ieşit la vot.

"Singurul plan al lui Dragnea este cum să scape de puşcărie el şi prietenii lui. Ăsta este singurul plan pe care actuala clasa politică... N-am nimic cu PSD-ul, dar este un singur cetăţean acolo care propagă această undă seismică. N-am nicio legătură. Votaţi, tată, PSD-ul cât vreţi! Un singur om e vinovat acolo, el a născocit toată această realitate socială-economică-politică. Cu un singur scop: să-şi prezerve banii şi să scape de puşcărie. Eu am treabă cu vreo 10 milioane de români care stau ca belferii pe spate şi trag din narghilea, dar nu se duc la vot, frate!", a spus Florin Călinescu.

În final, omul de televiziune i-a anunţat pe românii din Diaspora că vor avea de suferit pentru protestul din 10 august: autorităţile vor închide ambasadele şi toate consulatele, cu ocazia alegerilor.

"Oportunismul este periculos. Ce-au reuşit să facă ştia? Să împartă România în 3 bucăţi: o parte care este angajată la ei, adică bugetar-PSD-istă, o Românie care e mută, 7-8-9 milioane nu ştiu ce fac, şi încă o Românie: Diaspora. Vine Diaspora pe 10 august. Şi după aia ce se întâmplă? Vine Diaspora, dar noi unde am fost până acuma? Diaspora apoi pleacă, iar în ziua alegerilor ăştia o să închidă toate ambasadele şi toate consulatele. Atunci să vină Diaspora în ţară, pe data nu-ştiu cât în 2020, la alegeri", a mai zis Florin Călinescu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
luk
09 Aug 18:11
Bai gogule nu este vinovat numai dragnea ci toti pesedistii care l sustin ca daca I ar retrage aia sprijinul politic ar fi gigi prostu!Nu o sa mai apuce sa le inchida ambasadele si consulatele dar chiar si asa diaspora are bani gogule si avione sunt foarte multe alea la low cost!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?