A deschis cutia de tort ce era în frigider de 37 ani şi a găsit cadavrul mumificat al unui bebeluş

 

Adam Smith, un bărbat de 37 de ani din SUA, a trăit şocul vieţii, după ce a decis să facă ordine în frigiderul mamei lui, care murise.

Omul se ocupa de curăţenia din casa lăsată moştenire de mama lui, când a descoperit oroarea din frigider. Acolo, era o cutie veche de 37 de ani, în care femeia îi interzisese să se uite toată viaţa lui. Mama bărbatului îi spusese acestuia că ascunde acolo resturile de tort de la nuntă. Acum, după moartea femeii, fiul a putut, în sfârşit, să vadă cu ochii lui ce este în cutia de tort. Şocant! Era cadavrul mumificat al unui bebeluş.

Adam Smith a raportat imediat cazul autorităţilor, care au şi început cercetările. Se pare că trupul mumificat a fost atât de bine prezervat, încât cadavrul încă mai avea păr şi piele. Bărbatul suspectează că ar fi avut, deci, o soră mai mare, despre care mama lui nu i-a spus niciodată.

Medicii legişti urmează să stabilească în ce condiţii a murit bebeluşul cu cel puţin 37 de ani în urmă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?