5 lucruri pe care să NU le dai cu împrumut. Dacă o faci, atragi ghinionul!

 
5 lucruri pe care să NU le dai cu împrumut. Dacă o faci, atragi ghinionul!
5 lucruri pe care să NU le dai cu împrumut. Dacă o faci, atragi ghinionul!

Unele lucruri sunt strict interzise pentru a fi date sau imprumutate. După ce aflați despre ele, vă puteți apăra de probleme și de eșecuri.

Sare

Sarea este interzisă să se împrumute sub orice pretext. Dacă vecinii v-au cerut sare, le puteți da numai în dar. Pericolul constă în proprietățile sale energetice care au efect asupra soartei.


Vase

Vasele sunt încărcate cu energie la domiciliu. Dacă cineva dorește să facă rău unei alte persoane, el poate să-i dea un pahar, o plăcuță, o cană, o lingură, o tigaie și așa mai departe.

Haine

Îmbrăcămintea este personală, prin urmare, chiar dacă o luați de la rudele voastre, care cu siguranță nu vă vor dori răul, este mai bine să oferiți ceva în schimb. Nu împrumutați lucrurile – vă pot aduce ghinion. Cel mai mare pericol îl reprezintă pantofii. Aceștia absorb cea mai mare cantitate de energie negativă.

Bijuterii

Este strict interzis să împrumutați bijuterii. Bijuteria poartă energia persoanei căreia îi aparține.

Mătură

Dacă o persoană dă sau ia o mătură de la un străin pentru un timp, atunci, în funcție de semne, se pot produce frustrări în domeniul finanțelor. Poate exista o linie neagră, care duce la pierderi monetare aleatorii, probleme la locul de muncă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?