4 bărbați din zodiac puși pe mințit și înșelat. Horoscopul inimilor frânte

 
4 bărbați din zodiac puși pe mințit și înșelat. Horoscopul inimilor frânte
4 bărbați din zodiac puși pe mințit și înșelat. Horoscopul inimilor frânte

Uneori, cei mai fermecători bărbați se dovedesc a fi cei mai mari mincinoși. Din păcate, este greu să prezici cine te-ar putea minți și cine nu. Însă astrele îți pot dezvălui, cel puțin, ce zodii sunt mai predispuse la disimulare și înșelătorie.

Iată care sunt semnele care vor trăda și vor spune minciuni în această toamnă:

Gemenii se adaptează circumstanțelor


Și o fac cel mai bine ascunzând adevărul, atunci când acest lucru îi avantajează. Firea cameleonică a bărbaților Gemeni va ieși la iveală toamna aceasta, mai mult ca oricând. Nativii din zodia Gemenilor sunt cunoscuți ca ”înșelătorii” zodiacului. În toamna lui 2019, vor minți în legăturile lor sentimentale, dar și în relațiile de afaceri. Însă minciunile lor nu sunt mereu atât de vinovate. De multe ori, bărbații Gemeni vor ascunde adevărul pentru a păstra armonia și a se înțelege bine cu ceilalți. Dar vor avea și zile când vor fi foarte sinceri și de încredere. Așa că, atunci când iubitul tău îți spune că ajunge târziu acasă, pentru că are mult de lucru,  nu trebuie să te îngrijorezi foarte tare. Probabil că vrea să petrească seara la bere cu prietenii, dar nu are curaj să-ți spună în față.

Citește continuarea AICI.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?