Victor Ponta: ”Creșterea accizei pe carburant este o țeapă dată de Liviu Dragnea”

Fostul premier al României, Victor Ponta, a susținut în Parlamentul României că sesiunea extraordinară din plen de marți a fost ”o mascaradă”, iar referitor la creșterea accizei pe carburant, Ponta a subliniat că aceasta este o ”țeapă” dată de Liviu Dragnea.

”Noi ne facem că muncim, domnul Dragnea e în vacanță, a fost o mascaradă ce s-a întâmplat astăzi”, a susținut Victor Ponta.

Referitor la mărirea accizei pe carburant, Ponta a susținut în fața jurnaliștilor că aceasta este o ”țepă” dată de Liviu Dragnea.

”Încă o dată a dat țeapă Dragnea. De-a doua zi după alegeri, tot ce s-a promis în acel program de guvernare... Domnul Dragnea a zis că e pentru fraieri și face alceva”, a precizat fostul prim-ministru.

Ponta a mai povestit că, în Gorj, în campania pentru parlamentare s-a promovat ideea că tehnocrații au făcut rău țării, însă, spune el, ”acum e mai rău decât pe vremea tehnocraților”.

”Eu cred că nu putem face ceva neanuțat. Cred că nu e era nevoie de foarte multe lucruri pe care le anunță aiurea”, a mai declarat Ponta referitor la mărirea accizei pe carburant.

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?