Un fost asistent medical a recunoscut că a ucis 100 de pacienţi

 
Un fost asistent medical a recunoscut că a ucis 100 de pacienţi
Un fost asistent medical a recunoscut că a ucis 100 de pacienţi

Caz şocant în Germania. Un fost asistent medical a recunoscut că a ucis 100 de pacienţi. Totul pentru că se plictisea şi a vrut să îşi impresioneze colegii. Este criminalul cu cele mai multe victime din Germania. 

Procesul fostului asistent a început cu un moment de reculegere pentru victime. A urmat o clipă şocantă. Criminalul a spus că acuzaţiile care îl vizează - şi anume că şi-a ucis 100 de pacienţi - sunt corecte. 

"Pentru mine este important să aflu, o dată pentru totdeauna, ce s-a întâmplat şi ca acest om să primească o pedeapsă dreaptă, dacă acest lucru este posibil. Iar, când se termină procesul, vrem să trecem peste tot şi să ne găsim alinare", spune ruda uneia dintre victime. 


Fostul asistent medical Niels Hogel le-a administrat pacienţilor săi supradoze de medicamente. Totul din plictiseală şi pentru a încerca să îi salveze și, dacă ar fi reușit, să fie văzut ca un erou. Crimele au avut loc la două spitale din nordul Germaniei în perioada 2000-2005. Victimele aveau între 34 şi 96 de ani. 

Hogel ispăşeşte deja o pedeapsă de închisoare pe viaţă. El a fost condamnat în 2015 pentru uciderea a doi pacienţi, dar s-a lăudat că le-ar fi făcut acelaşi lucru altor 30. În aceste condiţii, autorităţile au redeschis ancheta şi au exhumat 130 de foşti pacienţi. 100 dintre ei prezentau urme ale administrării unei doze fatale de medicamente. O nouă condamnare îi va reduce şansele de eliberare condiţionată fostului asistent. El ar fi putut să iasă din închisoare după 15 ani. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?