FALS. ”Ultimii lupi ai Europei” din clipul guvernului nu sunt ultimii și sunt ”furați” din Norvegia

 

Printre nenumăratele greșeli și falsuri incluse în clipul promovat de guvernul României se numără și afirmația referitoare la ultimii lupi din Europa, care ar trăi în România. Europa are încă lupți, în mai multe țări, iar lupii care apar în clip sunt din Norvegia. Filmul guvernului pentru Centenar, prezentat în şedinţa solemnă a guvernului la Alba Iulia, este plin de greşeli și falsuri. Unul dintre falsuri este cel legat de prezența în România a ”ultimilor lupi liberi din Europa”. 

Studiile arată că în total, în Europa (fără Rusia), trăiesc în jur de 13.000 de lupi, dintre care doar 2.500 se află în România.

Lupii trăiesc în mai multe țări europene, inclusiv în Norvegia. De altfel, deloc întâmplător, clipul care promovează imaginea României folosește imagini de arhivă cu un lup de Norvegia.

Informația a fost descoperită de fotograful Inquam Photos, Octav Ganea.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
KIKI
30 Nov 13:51
ASTIA MINT SI IN SOMN....SA FIE ATENTA IRINA MICA INFRATOARE, CE-I ARATA DRACNEA..DACA DICK-UL ESTE REAL ....SAU O FI LUI LENIN
Răspunde
0 0
dandyell
30 Nov 12:04
Are inca ,,lupti ? Cine va redacteaza textul * Nici un cap limpede ???
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?