Uită-te cu atenție la CNP-ul tău! Dacă se repetă aceste cifre, ești vizat!

 
ATENŢIE! Schimbare de proporţii la eliberarea buletinelor de identitate

Codul numeric personal dezvăluie o serie de lucruri despre personalitatea noastră. Fiecare cifră înseamnă caracteristici individuale. Potrivit numerologiei, dacă în datele noastre personale domină o cifră, înseamnă că acea caracteristică ne definește cel mai bine.

Dacă în CNP se repetă cifra:

1 – Înseamnă că ești o persoană extrem de egoistă, dar ții foarte mult la munca în echipă bine făcută. Ești un lider autentic.

2 – Ești o persoană extrem de sensibilă. Te simți bine doar dacă ești înconjurat de foarte mulți oameni. Dăruiești mult și primești puțin.

3 - Ești superficial în anumite aspecte, dar când vine vorba de dedicare pentru casă și muncă, ești în linia întâi.

4 – Ești destul de răzbunător din fire, însă niciodată nu îți duci la bun sfârșit planul de revanșă. Te aprinzi repede și te stingi la fel de rapid.

5 – Mulți îți spun că ești imatur pentru că te porți copilărește în anumite situații. Ești dornic de aventură și de asta ajungi departe.

6 – Ești prea bun cu oamenii care ți-au făcut rău și realizezi asta când e prea târziu. Ești o persoană sufletistă, muncitoare, încrezătoare în forțele proprii.

7 – Ești și tu destul de egoist, însă când vine vorba de ai tăi, îți dai și cămașa de pe tine.

8 – vrei să strângi mulți bani, cu orice mijloace. Asta atrage cu sine multe dezamăgiri și multă suferință.

9 – Ești o persoană spirituală, veselă, care cu greu poate fi necăjită de cineva. Defectul tău este că ești prea aeriană de multe ori. 

Sursă: teotrandafir.comAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
georgescu n
20 Jul 10:54
Cata prostie "gazetareasca"!!! Ignoranta si primitivismul la romani... Aaaasa cevaaa... Postare mai cretina decat asta mai rar! :)))
Răspunde
0 0
N.Ursu
19 Jul 14:00
Cea mai mare prostie pe care am citit-o vreodata! Voi care screiti tampeniile astea char le credeti?
Răspunde
0 0
ileana
18 Jul 16:00
Am multi de 2 ! sunt sensibila . intr-un loc chiar foarte.. iubbbyy treci la treaba! Aaaah, aaaahhhh, magarus mik , mai inceeet.
Răspunde
0 0
Stefi
18 Jul 14:49
Din perspectiva celor ce cred in creatie sunt unele persoane care cred in predestinatie, o alta categorie crede in Providenta. Prima categorie este influnetata de numere si cealalta nu.
Răspunde
0 0
Mihai Butuc
17 Jul 21:05
Cică dacă publici de două sau mai multe ori astfel de articole pentru imbecili, ai un IQ din două cifre, ești semianalfabet și nu ești făcut pentru meserii în care scrisul este important. Poți aspira la poziții în jandarmerie, miliție, politică, unde efortul intelectual este minim și nu țăi solicită inutil cele cîteva circumvoluțiuni. Pe de altă parte, s-ar putea să fii unul dintre puținii supraviețuitori ai avorturilor.
Răspunde
0 0
georges
17 Jul 14:41
Articole idioate scrise de retardati care nu mai stiu cu ce sa pacaleasca oamenii
Răspunde
0 0
Constantin Sorin
17 Jul 08:33
În CNP sunt 5 zerouri, asta cum se traduce? Că voi nu aveți zero în listă...
Răspunde
0 0
prrrrroooooaaaaasssss
16 Jul 17:08
teo aia e chiar prosta? sau doar ii prosteste pe altii?
Răspunde
0 0
ddd
16 Jul 17:05
Daca cnp-ul autorului contine cifre de la 0 la 9 si el crede ca asta o sa-l ajute la altceva decat sa fie mai usor identificat de sistem atunci e un cretin. Valabil si pentru cei ce preiau articole tembele.
Răspunde
0 0
Marilena Mocanu
12 Jun 12:31
Bună ziua.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?