Tudor Chirilă, veste proastă pentru români chiar de Ziua Naţională

 
Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a scris pe Facebook despre probelmele reale ale românilor, înainte de Ziua Naţională. Poporul român este batjocorit, ignorat, manipulat, dar mai ales sfidat în zile de sărbătoare, spune Tudor Chirila.Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă (44 de ani) a avut o nouă reacţie critică la adresa Guvernului, acuzându-i pe cei aflaţi la Putere că sunt preocupaţi doar de ordonanţa privind aministia şi graţierea, în timp ce România se confruntă cu probleme majore.

„Pentru ei e simplu: cu o mână pe cruce, cu alta în buzunarul cetăţenilor. Merg bine împreună, cu binecuvântarea mai marilor prelaţi", este de părere artistul.

Juratul de la "Vocea Romaniei", de la Pro TV, consideră că PSD încearcă să profite de amorţirea românilor "ca să poată să dea ORDONANȚA PE AMNISTIE ȘI GRAȚIERE".

"În timp ce Dragnea si PSD încearcă să folosească sărbătorile și amorțirea românilor ca să poată să dea ORDONANȚA PE AMNISTIE ȘI GRAȚIERE (da, chiar de sărbători, doar e un cadou, nu?), un studiu INS ne arată situația cu care se confruntă România. Iată:

Una din trei persoane nu a avut bunuri de folosință îndelungată în 2017

7 milioane de persoane se aflau anul trecut în risc de sărăcie și excluziune socială

Rata deprivării materiale severe a scăzut, anul trecut

Tot în 2017 incidenţa deprivării materiale severe era mai ridicată în principal la copiii în vârstă de până la 18 ani.

Aproape 3,9 milioane persoane, în situația deprivării materiale severe.

4 din 10 tineri și 4 din 10 copii se află în risc de sărăcie și excluziune socială.

Problemele de locuit afectează mai mult de o treime dintre persoane.

Condițiile de locuit pot afecta chiar starea de sănătate a populaţiei.

Ponderea persoanelor care se confruntă cu lipsa unor condiţii adecvate de locuit este în scădere.

Acum să ne întoarcem la ce vrea să facă PSD pentru România: ORDONANȚĂ PE AMNISTIE ȘI GRAȚIERE!
Poporul român batjocorit, ignorat, manipulat, dar mai ales sfidat în zile de sărbătoare.

PS. Îmi pare rău că de sărbătoarea Sfântului Andrei (multă sănătate sărbătoriților) sunt nevoit să remarc drama pe care o trăim, dar nu e ca și cum hoții propun vreun armitițiu măcar când e vorba de cele sfinte. Nu, pentru ei e simplu: cu o mână pe cruce, cu alta în buzunarul cetățenilor. Merg bine împreună, cu binecuvântarea mai marilor prelați", a postat Tudor Chirilă pe Facebook.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
E rău că suntem colonie,dle ?Si ce sa faca dl Dragnea ?
01 Dec 06:20
Hai,dle Chirilă ,acum,de centenar,ridicati poporul impotriva multinaționalelor,că ele domină economia românească si transferă 78 milirde dolari anual,câstig,care ar reveni celor pe care ii plângeti.Guvernul nu poate da locuri de muncă.dă salarii,ca orice patron ,pentru angajatii la stat,face usurare fiscală la impozite si CAS,ca patronii sa plece la Miami de Crăciun ,ba ,o primărită,mai cheltuie bani cu cântări de stradă de catre artisti celebrii,care ar soma din lipsa de interes pe bani.Dar asta e tara,puneti punctul unde trebuie,nu plângeti kg-b si DNA,ca de la stat numai PD a furat de laFPS,in rest mite doar de o parte ..mite private in loc de masini pentru amante
Răspunde
0 0
Stan
30 Nov 20:42
Respect Tudor Chirila!!! Asa ni va ramane cu jefuitorii iliescieni..Juram!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?