Traficul feroviar, GRAV AFECTAT de polei. Trenurile au întârzieri uriașe

 
Traficul feroviar, GRAV AFECTAT de polei. Trenurile au întârzieri uriașe
Traficul feroviar, GRAV AFECTAT de polei. Trenurile au întârzieri uriașe

Joi dimineata, trenurile circula in conditii speciale la intrarea in Capitala, intre statiile Peris - Buftea - Chitila - Bucuresti Nord, pe ambele sensuri, din cauza poleiului depus pe linia de contact."In timpul circulatiei, apar fluctuatii de tensiune si implicit intreruperi de alimentare cu energie electrica a locomotivelor, ceea ce necesita o noua conectare a acestora la linia de contact pentru a-si putea continua mersul", a declarat Oana Branzan, purtator de cuvant la CFR Infrastructura.

Intarzieri importante inregistreaza mai ales trenurile care urmeaza sa intre in Capitala.


La aceasta ora, trenul IR 1654 de la Vatra Dornei Bai, care trebuia sa ajunga la Bucuresti la ora 7:29, avea o intarziere de 145 de minute, iar trenul R3002 de la Brasov, care trebuia sa ajunga la ora 7:39, avea o intarziere de 135 de minute.

In plus, intarzieri de 55 de minute erau pentru trenul IR 1558 de la Buzau, a carui ora de sosire era 8:54, si pentru trenul IR 1658 de la Bacau, care trebuia sa ajunga la 9:22.

O intarziere de cate 50 de minute era consemnata pentru trenurile R15002 Nehoiasu-Bucuresti si IR 1570 de la Galati, primul trebuind sa ajunga la 9:00, iar al doilea la 9:57.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?