Coșmarul de pe calea ferată. Pleci duminică seară din Timișoara, ajungi marți dimineață la Mangalia

 

CFR este recunoscut pentru întârzierile record cauzate de înghețul liniilor, dilatarea lor (vara) sau alunecările de teren care distrug șinele. Ultima ispravă a depășit orice imginație! Un gren CFR Călători a plecat duminică seara de la Timișoara și a ajuns la Mangalia abia marți dimineațaă. 

Călătorii a două trenuri cu destinația Mangalia nu vor uita prea ușor călătoria de coșmar de care au avut parte. Din cauza inundațiilor, trenurile care oricum fac foarte mult timp pe drumul spre celălalt capăt al țării, au fost și mai mult întârziate, scrie Realitatea de Timișoara.

Trenul Timișoara-Mangalia IR 12197 care plecase în cursă duminică la ora 17,49 a ajuns la destinație marți dimineață, la ora 2,04.

Oamenii au plecat cu trenul spre Mangalia încă de duminică. Au avut neșansa ca drumul lor să treacă prin zonele afectate de vijelii și ploi torențiale. Nu au reușit să treacă de Drobeta Turnu Severin.
 
Într-un final, s-a luat decizia întoarcerii lor din drum, spre Lugoj, de unde să pornească pe o rută ocolitoare, prin Hunedoara și Simeria. A fost formată o singură garnitură din cele plecate inițial și călătoria a reînceput.  Toate acestea au adăugat însă ore interminabile dumului și așa lung.

Traficul feroviar pe raza Regionalei CF Craiova se desfășura luni dimineață cu transbordare auto pe tronsonul de cale ferată Drobeta Turnu Severin – Strehaia, după cum a anunțat CFR SA.

Această măsură a fost luată pentru asigurarea continuității circulației  trenurilor, după ce linia de cale ferată a fost acoperită de ape în zona macazurilor la intrarea în stațiile Balota și Prunișor, dar și pe intervalul de stații Prunișor – Igiroasa, scrie clubferoviar.ro

CFR Călători a luat decizia de a nu recurge la transbordare auto în ceea ce privește acest tren, pentru că avea în compunere vagoane de dormit și cușetă. O transbordare auto în toiul nopții nu ar fi fost tocmai plăcută, mai ales pentru cei cu copii mici și bagaje multe.

După experiența trenului IR 12197, CFR Călători a decis să anuleze trenul IR 1992, care trebuia să plece luni la ora 17,49 de la Timișoara Nord în direcția Mangalia.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Fane
25 Jun 12:49
cn req mai merge cu trenu.. ;) numa saraci.. ;) numa fraeri.. ;) vrei sa mergi decent te urci frumos in limuzina.. ;) dak nai fost in stare sati iei una pana la 25-30 faci umbra degeaba pamantului.. ;)
Răspunde
0 0
Basil
25 Jun 12:24
Ce sa cauti in Mangalia ? Vrei mare, du-te intr-o tara civilizata ?!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?