Traian Băsescu rămâne definitiv fără partid politic! Mișcarea Populară nu poate fi înregistrată

 

Traian Băsescu rămâne fără partid. Asta au decis magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti după ce procurorii au contestat înregistrarea Mişcării Populare ca formaţiune politică. Decizia este definitivă.Mişcarea Populară a primit personalitate juridică pe 15 decembrie anul trecut. Decizia a venit din partea Tribunalului Bucureşti, însă a fost contestată de procurorii de la Parchetul Capitalei. Motivul – sigla şi numele sunt asemănătoare cu cele ale Fundaţiei Mişcarea Populară şi ar putea induce în eroare alegătorii.

Contestaţia a fost înregistrată la Curtea de Apel Bucureşti la începutul anului, iar astăzi, magistraţii au decis să nu înregistreze formaţiunea.

În ceea ce priveşte Partidul Mişcarea Populară, în statutul acestuia nu au fost cerute modificările congresului în urma căruia Traian Băsescu a fost ales preşedinte al formaţiunii.

Astfel că fostul şef de stat nu este înregistrat ca şi conducător al partidului.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?