TAXA AUTO. Când vor primi românii banii înapoi

 
Maşina sport
Maşina sport

În curând, proprietarii de mașini care au plătit una dintre fostele taxe auto, adică inclusiv timbrul de mediu, vor putea să depună cereri pentru restituirea sumelor achitate statului.

Returnarea sumelor încasate ilegal de stat se va face doar în anumite perioade, în funcție de ce taxă auto trebuie restituită, scrie avocatnet.ro.

Restituirea sumelor se face, în baza deciziilor emise de Fisc, în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2018, pe de o parte.

Concret, în acest interval de timp își vor primi banii înapoi românii care au achitat taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule și taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule.

Pe de altă parte, cei care au plătit timbrul de mediu pentru autovehicule își vor vedea banii returnați abia în perioada 1 septembrie 2018 - 31 martie 2019.



Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?