Videanu: Unii lideri ai PSD iau la mişto Coaliţia

Tuesday, 29 September 2009, 20:51 Sursă: REALITATEA.NET

Prim vicepreşedintele PD-L, Adriean Videanu, a declarat că s-a ajuns la situaţia actuală, în care Coaliţia riscă să se rupă, din cauza membrilor PSD, care acuma sunt majoritari în partid şi care la începutul Coaliţiei se opuneau acesteia. Videanu i-a dat exemplu pe Viorel Hrebenciuc, Liviu Dragnea şi Marian vanghelie, care au luat "la mişto" Coaliţia de guvernare.
Adaugă părerea ta

"Din PSD, la momentul înfiinţării Coaliţiei 70% au dorit-o, 30% n-au dorit-o. În PD-L au dorit-o 100%, iar în momentul de faţă s-a ajuns ca în interiorul PSD-ului, mai mult de jumătate să nu dorească această Coaliţie. PD-L a rămas consecvent angajamentului pe care l-a făcut. PD-L până în luna iulie n-a scos un cuvânt, în condiţiile în care lideri ai PSD au atacat şi pe primul ministru şi PD-L. Domnul Hrebenciuc, domnul Vanghelie, domnul Dragnea - scuzaţi-mi termenul - iau la mişto această Coaliţie", a declarat liderul PD-L, la Realitatea TV.

Ministrul Economiei a precizat că ceea ce desparte cele două partide este lipsa de încredere.

"Ceea ce ne desparte în momentul de faţă - şi am să fiu foarte sincer - este lipsa de încredere, care s-a cultivat pas cu pas prin câteva acţiuni individuale. Şi uitaţi că am ajuns într-o situaţie care s-a accentuat odată cu începerea campaniei electorale. Este o lipsă de încredere reciprocă", a apreciat ministrul Economiei.