Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Urmează o răcire bruscă a vremii

Saturday, 29 August 2009, 07:27 Sursă: REALITATEA.NET

Astăzi, ploile se mută în sud-estul ţării, unde se mai răcoreşte, cu 8-10 grade faţă de duminică. În restul ţării, norii se împrăştie, iar vremea redevine frumoasă, fără ca temperaturile să mai crească prea mult. Maximele anunţate se vor încadra între 20 şi 28 de grade. Bucureştenii se bucură şi ei de o vreme răcoroasă, dar cu o diferenţă de temperatură drastică, de 10 grade de la o zi la alta, maxima oprindu-se la cel mult 24 de grade, uşor sub regimul termic normal pentru această dată.

Marţi, maximele sunt încă şi mai tomnatice, încadrându-se între 21 şi 28 de grade, temperaturi normale, de data aceasta, pentru un început de septembrie, iar vremea se mai îndreaptă. Cerul devine variabil în mai toate regiunile, şi doar în sud şi est, ca şi la munte, se mai aşteaptă câte o ploaie scurtă, iar vântul se înteţeşte doar în Moldova, Dobrogea şi Bărăgan.

În Capitală, norii nu se dau duşi, dar ploile se opresc, iar vântul nu mai trece de viteze moderate. Maxima se mai încumetă puţin, aşa că atinge în jur de 25-26 de grade.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri