Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un german a publicat pe Internet un film despre transformarea sa din timpul unei călătorii. VEZI VIDEO

Tuesday, 06 October 2009, 17:27 Sursă: news.com.au

În timpul călătoriei sale lungă de 4.646 de kilometri din Beijing până în desertul Gobi, începută în noiembrie 2007, Christoph Rehage, a strâns imagini cu el. Imaginile le-a transpus într-un video despre transformarea lui. Filmuleţul are deja mai mult de jumătate de milion de accesări pe YouTube.

Rehage spune că s-a inspirat din "Matt Dansatorul", cunoscut şi ca Matt Harding, care şi-a dat demisia de la locul de muncă din Brisbane în 2003 pentru a călători în jurul Asiei. Matt a făcut mai multe filmuleţe cu el dansând în jurul lumii pe care le-a postat pe YouTube.

A fost influenţat şi de "Noah", un bărbat care şi-a făcut poze cu el, în fiecare zi, timp de şase ani şi le-a transformat într-un clip pe care l-a postat pe YouTube. Filmuleţul a avut mai mult de 13 milioane de vizitatori până în 2006.

"Când am început călătoria, şi chiar înainte de a începe, am fost deja sigur de ceea ce îmi doream să fac: să combin diferite locuri, să îmi las să crească părul şi barba, să încerc să spun o poveste în câteva minute", a declarat aventurierul.

Rehage spune că i-a luat patru luni să facă filmuleţul. A creat şi un site dedicat călătoriei sale.

 

Călătoria lui Rehage nu a fost lipsită de provocări. A avut probleme cu viza în Beijing.

"Pentru că sunt un călător leneş şi încet a trebuit  să mă lupt cu birocraţia de câteva ori pentru că viza mea era pe cale să expire. Nu a fost uşor în timpul Olimpiadei, dar m-am descurcat", susţine Rehage.

Oricum cel mai greu i-a fost să se lupte cu el însuşi, spune Rehage."E jalnic, dar cea mai mare provocare eşti tu. Cu alte cuvinte, nu este vorba despre aţi răni picioarele sau de drumuri lungi. Este vorba de fiara din tine", a spus Rehage.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri