Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tribunalul Argeş a stabilit cauţiuni de 200.000 lei pentru Penescu şi 15.000 lei pentru Constantin

Tuesday, 26 May 2009, 06:35 Sursă: NewsIn

În cazul lui Penescu, cererea de eliberare pe cauţiune s-a judecat miercuri, la ora 10.30.

Pentru Liviu Făcăleaţă, cauza s-a judecat tot miercuri, la ora 11.00. În cazul directorului hipermarketului PIC, marţi s-a judecat şi cererea de eliberare provizorie sub control judiciar depusă de fiica acestuia, iar instanţa urmează să pronunţe sentinţa pe această cerere.

Pentru fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor Gheorghe Constantin, cererea de eliberare pe cauţiune se va judeca vineri, la ora 10.30, după ce acesta a spus, marţi, la Tribunalul Argeş, că nu are de unde să facă rost până miercuri de 15.000 de lei, suma stabilită pentru cauţiune.

Patronul FC Argeş, Cornel Penescu, a fost arestat preventiv în data 14 aprilie, în aceeaşi când au fost arestaţi şi fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul FRF, Gheorghe Constantin, pentru două infracţiuni de luare de mită, Liviu Ilie Făcăleaţă, persoană din anturajul finaţatorului FC Argeş, în sarcina căruia s-a reţinut o infracţiune de dare de mită şi o infracţiune de complicitate la dare de mită în formă continuată, şi Cristian Dan Libertatu, fost director al Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş, acuzat de o infracţiune de luare de mită.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri