Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tiger Woods a fost bătut de soţia sa

Sunday, 29 November 2009, 08:54 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit publicaţiei TMZ, totul a pornit de la zvonuri apărute în presă, legate de o presupusă aventură a sportivului. Cuplul s-a certat şi Elin l-a zgâriat pe Tiger. El s-a urcat în maşina sa şi, după ce a lovit un hidrant, a intrat într-un copac. Un alt martor întăreşte ipoteza.

Acesta povesteşte că, după ce Woods s-a urcat în maşină, soţia l-a urmărit cu o crosă de golf, cu care a lovit maşina de mai multe ori. Oficial însă, sportivul nu a depus nici o plângere. Jucătorul de golf, în vârstă de 33 de ani, este cel mai bine plătit sportiv din lume, cu o avere estimată la peste 1 miliard de dolari.

Pe site-ul oficial al sportivului nu apare nicio menţiune legată de accidentul suferit de acesta.  Tiger Woods a fost internat în spital, însă primarul localităţii unde locuieşte acesta a anunţat că, în cursul zilei,  jucătorul de golf a fost externat.

Woods, 33 de ani, unul dintre cei mai cunoscuţi sportivi ai planetei, s-a întors recent la proprietatea sa de 2.4 milioane de dolari, din Isleworth, din apropiere de Orlando (Florida), unde s-a petrecut accidentul. La începutul săptămânii a participat la un meci de fotbal american în Stanford, între echipa locală şi California Golden Bears.

Woods este jucătorul de golf care a bătut toate recordurile de precocitate. Este cel mai tânăr câştigător al Mastersului, cel mai tânăr număr 1 mondial şi cel mai tânăr jucător care a câştigat 50 de turnee din circuitul PGA.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri