Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sute de români au rămas blocaţi mai bine de 24 de ore pe aeroporturile din Europa

Wednesday, 23 December 2009, 14:22 Sursă: REALITATEA.NET

Marţi, la ora 11.00 (ora României) era programată să decoleze o cursă de la Napoli spre România. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, zborul a fost amânat de mai multe ori. Miercuri dimineaţă, în jurul orei 4.00 (ora României), pasagerii au decolat de pe aeroportul din Napoli, însă cursa s-a întors din drum după numai 30 de minute.

Un avion care trebuia să plece de la Verona spre România, pe 21 decembrie, la ora 18.50 (ora Italiei) a fost anulată din cauza condiţiilor meteo. Pe aeroport au rămas însă zeci de români care cumpăraseră bilete pentru această cursă. Compania care ar fi trebuit să îi aducă în România a anulat zborul, pasagerii şi-au primit banii pe bilete şi au fost lăsaţi să se descurce pe cont propriu. \"Luni seară (21 decembrie -n.r.), autorităţile din Verona au decis să închidă mai multe aeroporturi din cauza condiţiilor meteo\", a declarat pentru REALITATEA.NET, purtătorul de cuvânt al companiei Blue Air, Florentina Ivan.

Aceasta a precizat că două curse au plecat, pe 22 decembrie, spre Londra şi Madrid ca să-i recupereze pe oamenii blocaţi pe aeroporturile din cele două oraşe.

Citeşte şi 170 de români au fost blocaţi pe aeroportul din Burgas, Bulgaria

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri