Sute de români au rămas blocaţi mai bine de 24 de ore pe aeroporturile din Europa

Wednesday, 23 December 2009, 14:22 Sursă: REALITATEA.NET

Circa 150 de români au rămas blocaţi de marţi dimineaţă în aeroportul din Napoli, Italia. Aceştia nu au primit niciun fel de informaţii legate de cursa care trebuia să îi aducă în România, în afară de nenumărate termene de aşteptare.

Adaugă părerea ta

Marţi, la ora 11.00 (ora României) era programată să decoleze o cursă de la Napoli spre România. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, zborul a fost amânat de mai multe ori. Miercuri dimineaţă, în jurul orei 4.00 (ora României), pasagerii au decolat de pe aeroportul din Napoli, însă cursa s-a întors din drum după numai 30 de minute.

Un avion care trebuia să plece de la Verona spre România, pe 21 decembrie, la ora 18.50 (ora Italiei) a fost anulată din cauza condiţiilor meteo. Pe aeroport au rămas însă zeci de români care cumpăraseră bilete pentru această cursă. Compania care ar fi trebuit să îi aducă în România a anulat zborul, pasagerii şi-au primit banii pe bilete şi au fost lăsaţi să se descurce pe cont propriu. \"Luni seară (21 decembrie -n.r.), autorităţile din Verona au decis să închidă mai multe aeroporturi din cauza condiţiilor meteo\", a declarat pentru REALITATEA.NET, purtătorul de cuvânt al companiei Blue Air, Florentina Ivan.

Aceasta a precizat că două curse au plecat, pe 22 decembrie, spre Londra şi Madrid ca să-i recupereze pe oamenii blocaţi pe aeroporturile din cele două oraşe.

Citeşte şi 170 de români au fost blocaţi pe aeroportul din Burgas, Bulgaria