Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Preşedintele italian neagă faptul că ar fi aprobat decretul contra agresiunilor sexuale

Saturday, 21 February 2009, 11:02 Sursă: Realitatea TV

Prezenţa patrulelor de voluntari pe străzile oraşelor italiene nu este văzută cu ochi buni de toată lumea. De altfel, unele ziare amintesc şi de faptul că vorba de este o practică interzisă de pe vremea fascismului. În schimb, iniţatorul decretului vede doar avantaje.

"Am prevăzut prin această lege ca primarii să poată organiza patrule de civili neînarmaţi ca să semnalăm forţelor de poliţie evenimente care prezintă o ameninţare pentru securitatea din oraşe sau situaţii ce constituie un pericol social", a declarat ministrul italian de Interne, Roberto Maroni.

Între timp ancheta asupra violului asupra unei adolescente la Roma, care a aprins furia italinilor, se complică. Ambii suspecţi români îşi retrag declaraţiile iniţiale. Alexandru Loyos Isztoika, cel care a recunoscut iniţial că a violat fată de 14 ani la Roma şi-a retras declaraţia şi susţine că a fost obligat de poliţişti, prin violenţă să facă mărturisirea. Celălat suspect Karol Racz susţine că are un alibi care să probeze că nu a participat la agresiune.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri