Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

O persoană a murit după ce un microbuz s-a ciocnit cu un tir pe DN 79, în judeţul Arad

Friday, 13 March 2009, 09:01 Sursă: NewsIn

Cei nouă pasageri se aflau într-un microbuz, făceau parte dintr-un ansamblu folcloric din Caransebeş şi se îndreptau spre Oradea, unde urmau să participe la câteva filmări.

"Din primele cercetări ale poliţiştilor efectuate la locul accidentului a reieşit faptul că şoferul microbuzului s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, şi a intrat în coliziune cu un automarfar care circula regulamentar din sens opus", a declarat, vineri dimineaţa,  inspector Camelia  Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad.

Şoferul autocamionului a susţinut, în timpul cercetărilor, că remorca a intrat în balans, moment în care a avut loc impactul. Nu mai puţin de 12 ambulanţe au fost trimise ca să-i preia pe răniţi şi să le acorde primul ajutor.

Circulaţia pe DN 79, în dreptul localităţii Şimand, a fost întreruptă mai bine de o oră, cât timp a lucrat echipajul de la descarcerare, după care s-a reluat, alternativ, pe un sigur fir. La intrare şi ieşirea comunei Şimand, cozile de autoturisme s-au întins pe cinci kilometri.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili modul în care s-a produs accidentul.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri