Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O furtună violentă a izolat aproape complet oraşul Rădăuţi

Wednesday, 24 June 2009, 03:18 Sursă: REALITATEA.NET

Pentru aproape o oră oraşul a fost complet izolat. Drumurile de acces au fost blocate de copacii căzuţi. Chiar şi traficul feroviar a fost întrerupt. Şi alimentarea cu energie a fost afectată. Imagini cu dezastrul lăsat în urmă de vijeliile care au măturat oraşele Rădăuţi şi Suceava am primit şi de la telespectatorii Realitatea TV şi cititorii REALITATEA.NET.

La Rădăuţi vijelia a făcut prăpăd, ne-a scris Ion, care a filmat acoperişul unei case smuls de vântul puternic. Mihai ne-a scris că furtuna a distrus complet Parcul municipal. Copacii au fost scoşi din rădăcini şi o terasă a fost luată pe sus. Şi Mănăstirea Bogdana a fost avariată, a adăugat telespectatorul.

Şi Samuel a surprins imagini cu efectele furtunii. Copacii doborâţi de vânt au distrus mai multe maşini, ne-a povestit el. Cătălin a fotografiat şi el străzile blocate de copacii căzuţi în timpul vijeliei. Şi la Suceava a plouat torenţial în această seară, aşa că străzile au fost acoperite de apă. Răzvan ne-a trimis imagini surprinse chiar în timpul furtunii.

Dacă aţi fost martorul unui eveniment ieşit din comun, puteţi trimite imagini pe adresa de e-mail martorocular@realitatea.net sau pe portalul REALITATEA.NET, la secţiunea Martor ocular.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri