Mobilizare exemplară a autorităţilor pentru deszăpezirea drumurilor din Capitală

Sunday, 20 December 2009, 02:49 Sursă: Realitatea TV

Autor: Realitatea.NET

Unii şoferi chiar au fost bucuroşi că străzile Capitalei au fost acoperite de zăpadă. Pentru ei a fost motiv să-şi testeze bolizii şi măiestria la volan la aderenţă scăzută.

Poliţia avertizează însă că drift-urile pe drumurile publice nu sunt doar extrem de riscante, dar şi ilegale. De altfel chiar şi poliţia are probleme cu zăpada.

Autorităţile ne recomandă ca în această perioadă, în care zăpada este destul de multă pe străzile din Capitală, să circulăm mai degrabă cu mijloacele de transport în comun. Aşadar mulţi dintre bucureşteni au preferat să-şi lase maşinile în parcare. La fel au făcut şi mulţi dintre poliţişti care şi-au lăsat maşinile înzăpezite.

Probleme au existat şi în zonele înclinate din Capitală. O stradă din centrul oraşului a fost închisă minute bune pentru că maşinile nu puteau urca panta.

\"În zonele cu pante am avut  blocaj. Pe Ion Câmpineanu, s-a creat pojghiţă de gheaţă. Maşinile patinau în intersecţia Câmpineanu cu Calea Victoriei. Am vorbit cu cei de la Rutieră, au oprit circulaţia, am băgat maşinile cu antiderapant\", a declarat Victor Iovici, viceprimarul general al Capitalei.

Sâmbătă noapte peste 200 de utilaje pentru deszăpezire au fost pe străzile din Bucureşti. În continuare cele mai puţine maşini au fost în sectorul 5. Acolo nu există un contract pentru salubrizare şi deszăpezire.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri