Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Miron Mitrea: Este o legendă, nu eu l-am scos pe Geoană preşedinte, eu am votat cu Iliescu

Wednesday, 20 May 2009, 21:03 Sursă: REALITATEA.NET

Miron Mitrea a declarat că este dezamăgit că Vanghelie a devenit un simbol pentru PSD.

"Sunt dezamăgit că Vanghelie a ajuns să fie simbol al PSD-ului. Nu am nimic cu calităţile lui de primar. A făcut performanţă, a câştigat primăria de trei ori, iar odată a câştigat din primul tur, lucru notabil, dar ţin să-i aduc aminte lui Vanghelie că există o lege în management care spune că toţi oamenii avansează până devin incompetenţi, până ating un prag de incompetenţă", a comentat Mitrea recentele declaraţii ale lui Vanghelie.

Întrebat dacă Vanghelie are vreo şansă să ajungă ministru, Mitrea a răspuns râzând. "În România, niciodată!", a replicat Mitrea.

În plus, i se pare jenant că Vanghelie apare pe afişe electorale alături de colegi cu mai mulţi ani de carte decât acesta. Cât îl priveşte pe Mircea Geoană, Mitrea crede că apropierea de Viorel Hrebenciuc i-a dăunat la capitolul imagine.

În emisiunea Da sau Nu, şeful campaniilor electorale de succes ale PSD a explicat de ce nu îl deranjează faptul că Mircea Geoană l-a scos de pe lista simbolurilor PSD.

"Am văzut în oraş afişele cu Adrian Severin şi în spate cu Vanghelie care îl sprijină. Cum era în alegerile parlamentare cu Ecaterina Andronescu pe care o garanta Vanghelie. Nu are atâtea săptămâni de şcoală câţi ani de şcoală au oamenii ăştia. Mi se pare jenant. Şi mă bucur că nu sunt un simbol în ochii lui Mircea Geoană în momentul în care se pare că Marian Vanghelie e un simbol al partidului", a declarat Miron Mitrea.

Referitor la un sondaj făcut în timpul emisiunii, Miron Mitrea explică de ce Mircea Geoană nu este văzut de telespectatorii Realităţii TV ca un lider care poate rezolva problemele din Justiţie.

Miron Mitrea a precizat că se fereşte să fie mai acid pentru că PSD are nevoie de linişte înainte de alegeri.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri