Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mircea Geoană: Vom propune un nou ministru de Interne până luni, cel târziu

Thursday, 15 January 2009, 10:53 Sursă: REALITATEA.NET

"Va trebui să păstrăm numele candidatului până când Comitetul Executiv Naţional se va pronunţa. Opinia mea este deja formulată, dar este firesc şi colegial să avem această decizie într-un for statutar al partidului", a declarat joi Mircea Geaonă.

Preşedintele PSD a mai afirmat că va exista o singură propunere din partea conducerii partidului şi că s-au hotărât şi numele celorlalţi secretari de stat pentru funcţiile din Ministerul de Interne.

Dragnea: Am o reţinere să accept să fiu ministru de Interne

Vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea a confirmat că i s-a propus să fie ministru de Interne, dar spune că încă nu a luat o decizie întrucât trebuie să se gândească serios dacă renunţă la şefia Consiliului Judeţean Teleorman pentru a veni la MAI.

"Am o reţinere, am candidat la Consiliul Judeţean Teleorman, am câştigat. E o decizie greu de luat", a spus Dragnea. "Am vorbit cu colegii mei din organizaţie, cu primarii, o parte dintre ei zic da, o parte zic nu, e o decizie greu de luat şi trebuie să mă sfătuiesc şi cu preşedintele şi colegii din partid şi, mă rog, azi-mâine o să iau o decizie", a adăugat Liviu Dragnea.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri