Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Microsoft investeşte în promovarea Bing 100 de milioane de dolari

Friday, 05 June 2009, 11:37 Sursă: NewsIn

Promovarea se va face pe mai multe canale, inclusiv TV, şi va căuta să convingă utilizatorii că Bing poate simplifica căutările şi îi va ajuta pe oameni să ia cele mai bune decizii.

Noul serviciu a început să funcţione în versiune beta încă de la începutul lunii iunie şi se anticipează ca acesta să iasă din faza de teste la sfârşitul anului.

Bing este creat în aşa fel încât să-i ajute pe utilizatori să găsească informaţia într-un mod rapid şi eficient, aşa cum se străduiesc să facă şi actualele motoare de căutare. Noutatea constă, însă, într-un index îmbunătăţit care va oferi rezultate mai relevante pentru nevoile consumatorilor.

"Noi credem că activitatea de căutare pe internet este încă la început şi că mai sunt multe lucruri pe care utilizatorii le pot cere şi aştepta de la un serviciu de căutare online", a spus John Mangelaars, vicepreşedintele departamentului consumatori online din cadrul companiei Microsoft.
Atât Google cât şi Yahoo au introdus, de curând, noi caracteristici motoarelor sale de căutare pentru a atrage intereseul utilizatorilor, fâcând astfel şi mai grea misiunea Microsoft.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri