Marius Lăcătuş: Din cauza problemelor financiare nu putem aduce jucătorii pe care ni-i dorim

Thursday, 08 January 2009, 11:57 Sursă: NewsIn

"Din păcate, poate şi din cauza problemelor financiare şi a faptului că nu putem aduce la echipă jucători aşa cum ne dorim noi sau conducerea, mă refer la fotbalişti de valoare care să vină pe salarii nu foarte mari, care să joace până-n vară cu drept de prelungire, ne vom baza pe ce avem în curtea noastră. Decât să luăm jucători aşa de dragul de a lua, mai bine mergem la treabă cu ce avem", a spus Marius Lăcătuş.

Întrebat care este termenul limită la care se poate realiza un transfer la Steaua, Marius Lăcătuş a spus: "De azi începând mă concentrez pe ce am la dispoziţie. Dacă va apărea vreodată ceva, vreo minune din cer, vom face transferul. Încercăm să scoatem maximum din fiecare jucător".

Tehnicianul s-a referit şi la mai multe declaraţii ale unor oameni de fotbal care declaraseră că Steaua are la dispoziţie un "super lot" de fotbalişti: "Aşa este, avem un super lot de fotbalişti, dar întotdeauna este loc de mai bine. Lotul se poate completa, avem unele posturi pe care, deocamdată, nu avem dubluri foarte bine aşezate, dar în rest este un lot valoros. Ştiu că această declaraţie mă obligă să câştig campionatul, dar nu mi-e frică, eu sunt optimist".

Lăcătuş a comentat şi decizia includerii lui Rada şi Neaga în lotul care va face pregătirea de iarnă cu prima echipă, deşi fotbaliştii fuseseră declaraţi transferabili de conducerea clubului: "Dacă au fost probleme legate de cei doi jucători sau dacă sunt, sau dacă se vor ivi probleme, vom vedea. Sunt probleme care mă depăşesc şi pe care nu le pot rezolva eu. Din câte am înţeles eu, unul dintre ei şi-a manifestat dorinţa să joace în altă parte, să devină liber de contract, acum vom vedea. Îmi asum răspunderea pentru amândoi ca şi pentru restul lotului".

Elevii lui Marius Lăcătuş se vor antrena în două locuri diferite în această iarnă, Oliva Nova din Spania şi Antalya, între 12-23 ianuarie, respectiv 31 ianuarie-12 februarie. Steaua va disputa un meci cu FC Zurich în Spania, dar şi cu echipe precum Aalborg şi FC Moscova.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri