Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lansarea jocului Wheelman a fost amânată

Wednesday, 21 January 2009, 20:23 Sursă: REALITATEA.NET

Actorul american Vin Diesel şi-a împrumutat vocea şi imaginea pentru a anima personajul principal din jocul video The Wheelman.

Jocul este un action-adventure driving şi se va lansa în versiunile pentru PC, Playstation 3 şi Xbox 360. Personajul principal este Wheelman Milo Burik, un agent sub acoperire care încearcă să se infiltreze în lumea interlopă din Barcelona. El va putea fi angajat de diverse personaje, mai mult sau mai puţin dubioase, cărora va trebui să le asigure ieşirea rapidă imediat după comiterea unor infracţiuni. Milo Burik este un expert în ceea ce priveşte şofatul şi va face adevarate demonstraţii de curse de maşini pe parcursul jocului.

Distribuitorul acestui joc, compania Midway, promite că jucătorii vor avea parte în The Wheelman de o mulţime de momente cinematice şi efecte speciale. În anul 2009, Paramount Pictures şi MTV Films vor lansa filmul "The Wheelman", cu Vin Diesel în rolul principal. Actorul american a mai jucat în filmele "The Fast and the Furious", "xXx", "Saving Private Ryan", "Pitch Black" sau "Chronicles of Riddick." "The Wheelman" va fi al un film creat după jocul video în care în care Vin Diesel jocă rolul principal.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri