Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gimnaştii s-au întors acasă

Monday, 19 October 2009, 10:37 Sursă: REALITATEA.NET

Gimnaştii români au adus acasă medaliile cucerite la Campionatele Mondiale de la Londra. Pentru cele două medalii de aur, una de argint şi una de bronz, Marian Drăgulescu, Flavius Koczi şi Ana Porgras merită tot respectul. 

Campionii de la Londra au fost aşteptaţi la întoarcerea acasă de toată floarea cea vestită a sportului românesc. Elisabeta Lipă, Viorica Susanu, Sandra Izbaşa sau Nicu Vlad au ţinut să-i felicite pe gimnaşti chiar la scara avionului.

"Mă bucur pentru medaliile obţinute, nu mă aşteptam să le cuceresc, dar e bine că mi-am fructificat şansele. De când am început sportul, am învăţat că trebuie să fiu disciplinat. Abia aştept să ajung acasă, să mă odihnesc, dar de mâine sunt din nou în sală pentru pregătiri. Atmosfera de la Londra a fost foarte frumoasă, am fost încurajaţi de mulţi români", a spus Drăgulescu. 

România a obţinut la această a 41-a ediţie a Campionatelor Mondiale de gimnastică două medalii de aur, prin Marian Drăgulescu (sol şi sărituri), una de argint, prin Flavius Koczi (la sărituri), şi una de bronz, prin Ana Porgras (paralele). În clasamentul pe medalii ne-am clasat pe locul trei, după China şi SUA.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri