Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Drumurile naţionale şi străzile sunt pline de gropi după deszăpezire

Monday, 28 December 2009, 12:36 Sursă: Realitatea TV

Zeci de drumuri naţionale din ţară sunt pline de gropi apărute imediat după ce zăpada a fost înlăturată de pe carosabil. Cele mai multe probleme sunt pe DN 1, DN 2, între Bucureşti şi Buzău, pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, dar şi la ieşirea din Capitală.

Conducerea Companiei Naţionale de drumuri si Autostrăzi spune că gropile nu au apărut în urma deszăpeziri, iar totul est un efect \"normal\" al temperaturilor scăzute care au îngheţat asfaltul.

\"Au apărut datorită îngheţului şi dezgheţului, nu din cauza deszăpezirii. A nins au scăzut temperaturile, a fost umezeală multă, efectul de îngheţ dezgheţ într-o zonă cu asfalt îmbătrânit sau într-o zonă în care a fost o plombă, probabil au sărit. Asta nu înseamnă că peste tot. Au apărut e adevărat. În fiecar an apar\", a declarat Dorina Tiron, director CNADNR.

Probleme au apărut şi în oraşe. Chiar şi Capitala este plină de gropi formate imediat după prima zăpadă. Cele mai multe probleme sunt pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti, Bulevardul Kisslef, Şoseaua Mihai Bravu, dar şi în zona Aviatorilor. Reprezentanţii Primăriei Capitalei au cerut firmelor de întreţinere a străzilor să remedieze situaţia.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri